Guide For Me pomoć pri rezervaciji smeštaja

12/19/2019


Pronalaženje smeštaja koji odgovara vašim potrebama često može da zada ozbiljne muke, posebno ako ne poznajete destinaciju i nemate tačnu predstavu o najboljem smeštaju za vaše potrebe. 

Poučeni dugogodišnjim iskustvom u rezervaciji smeštaja na praktično svim destinacijama na svetu, nudimo mogućnost besplatnih saveta i rezervacije preko naše stranice www.guidefor.me i renomiranog sistema za rezervaciju smeštaja Booking.com-a. Naša saradnja sa Booking.com traje već tri godine u okviru Affiliate programa. To znači da možete pristupiti Booking-ovoj stranici uz sve pogodnosti preko widget-a na Guide For Me web stranici. Na ovaj način ćete dobiti proverenu uslugu Booking-a, uz poštovanje svih njihovih standarda i zaštite korisnika, kao i besplatan savet od nas, dakle 2 u 1. Isto tako, cenićemo ukoliko budete koristili Booking preko naše stranice iako vam nije potreban savet. 

 

UPUTSTVO ZA REZERVACIJU I KAKO DOĆI DO ŽELJENOG SMEŠTAJA

Da biste pristupili Booking.com-u, potrebno je da na stranici www.guidefor.me unesete željenu destinaciju i datume u widget Booking.com-a pozicioniran na desnoj strani web stranice, zatim kliknete na SEARCH (slika dole). Bićete prebačeni na stranicu Booking.com. Tu se možete prijaviti ako ste već registrovani i ostvariti dodatne popuste. 

 

Ukoliko vam je potreban savet za pronalazak željenog smeštaja, pošaljite upit na adventure.gfm@gmail.com sa sledećim sadržajem: destinacija (grad, mesto, regija, plaža, planina…), broj osoba, željeni datumi i broj dana, željena kategorizacija (opis), željena opremljenost objekta i usluge (parking, bazen, teretana, doručak…), pozicija objekta (centar, periferija, mirniji kraj, bučniji kraj, prirodno okruženje, gradsko okruženje, plaža…). Uz poslate podatke pronaćićemo najpovoljniji smeštaj za vas uz nekoliko predloženih opcija. 

 

PREDLOG SMEŠTAJA ZA 2020. GODINU

Pripremili smo više predloga smeštaja za leto i zimu na različitim popularnim destinacijama, od jednostavnih povoljnih do onih iz kategorije sa 4 i 5 zvezdica. 

 

KIPAR – AYIA NAPA

Na Kipru možete uživati na predivnim plažama na području Ayia Napa-e i okoline veoma povoljno. Smeštaji su uglavnom apartmantskog tipa sa manjom kuhinjom i opremom za pripremu hrane. Prikazane cene su za sedmodnevni boravak dve osobe sa doručkom u drugoj polovini juna 2020.

Carina Hotel Apartments – od 352€

DebbieXenia Hotel Apartments – od 343€

 

TAJLAND – BANGKOK

Na Tajlandu možete uživati u nešto luksuznijem smeštaju za pristupačne novce. Evo nekoliko naših predloga za trodnevni boravak za dve osobe u Bangkoku, od skromnijih do luksuznih smeštaja. Prikazani su primeri za veoma prijatan februar mesec 2020. 

Haven`t Met – od 115€

Za nešto zahtevnije putnike predlažemo hotele sa 5 zvezdica.

Cape House Langsuan Hotel – od 302€

The Continent Hotel Bangkok by Compass Hospitality – od 328€

 

INDONEZIJA – BALI

Za sve one koji žele da uživaju u neverovatnoj prirodi i plažama Balija, pripremili smo predloge smeštaja za desetodnevni boravak za dve osobe na veoma atraktivnoj i popularnoj plaži Nusa Dua, kao i predlog za dvodnevni boravak u Ubudu, u unutrašnjosti ostrva. Naši predlozi se odnose na period suve sezone, a za nas posebno popularan period letnjeg odmora (jun – jul – avgust). 

NUSA DUA

Ovo područje poznato je po velikoj plaži gde se nalazi možda i najveći broj hotela na Baliju. Ovde možete pronaći smeštaje za svaki džep, pa idemo redom. 

Palm Bamboo Hotel – od 324€ sa taksama

Za kvalitetniji sadržaj ranga pet zvezdica predlažemo dve opcije. Prvi hotel je nešto dalji od plaže, ali uz bogate sadržaje, dok se drugi nalazi na samoj plaži uz nešto višu cenu. 

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort – od 1123€ + takse (112€)

INAYA Putri Bali – od 1293€ sa taksama

 

UBUD

Poseta Baliju ne bi bila kompletna bez posete delu ostrva u kojem se nalaze čuvena pirinčana polja i džungla na području Ubuda i Tegalalanga. Prvi smeštaj je za skromnije finansijske mogućnosti, drugi je srednjeg cenovnog ranga iako je to rezort sa pet zvezdica, dok treći predstavlja pravi mali raj sa četiri zvezdice, uz nešto višu cenu. Predloženi smeštaji su za dvodnevni boravak u dvokrevetnoj sobi.

Bali Eco Adventure and Retreat Center – od 44€ sa taksama

The Mansion Resort Hotel and Spa – od 160€ sa taksama

Nau Villa Ubud – od 299€ sa taksama

Najbolje smo ostavili za kraj. Ukoliko putujete u grupi do osam osoba, predlažemo fantastičnu vilu od 600m² sa bazenom u srcu džungle. Ceking pirinčana terasa se nalazi na samo pet minuta pešice. 

Villa Constance – od 533€ sa taksama

 

MALDIVI – OSTRVA KAAFU ATOLA

Maldivi zauzimaju specijalno mesto u beležnici Guide For Me destinacija, posebno ostrva koja su nastanjena domaćim stanovništvom. Istraživanjem nekih od ostrva Kaafu atola upoznali smo one prave Maldive, bili u stalnom kontaktu sa lokalcima, upoznali kulturu i imali privilegiju da idemo na razne interesantne ture po daleko nižim cenama nego što je to slučaj na Resort ostrvima. Dakle, Maldive je moguće doživeti na daleko jeftiniji način, i rekli bismo, na daleko zanimljiviji način od boravka na nekom od “zaštićenih” ostrva. 

 

DHIFFUSHI

Ostrvo sa oko 1000 stanovnika u severnom delu Kaafu atola, na tri sata vožnje lokalnim ferijem od glavnog grada Malea. Sjajna prilika da “udahnete” atmosferu svakodnevnog života na Maldivima. Na ovom ostrvu možete pronaći veoma povoljan dobar smeštaj, pa evo naših predloga iz prve ruke. Predlozi su za sedmodnevni boravak u dvokrevetnim sobama početkom marta, koji se smatra veoma dobrim periodom godine za posetu Maldivima. 

Rashu Hiyaa – od 344€ + taksa (117€)

Bibee Maldives – od 404€ + taksa (131€)

MAAFUSHI

Južno od glavnog grada Malea nalazi se ostrvo Maafushi, sve popularnije među turistima. Po popisu iz 2014. godine na ostrvu živi 2631 stanovnik. Smeštaji na ovom ostrvu su slični kao i na Dhiffushi-ju. Primeri su isto za sedmodnevni boravak početkom marta 2020. Od nešto luksuznijeg smeštaja na ovom ostrvu izdvajamo smeštaj sa četiri zvezdice.

Sunrise Beach – od 431€ + taksa (137€)

Kaani Grand Seaview – od 694€ + taksa (190€)

 

FINSKA – ROVANIEMI

Jedna od najpopularnijih destinacija u zimskom periodu je gradić na samoj granici arktičkog kruga, poznat kao mesto gde živi Deda Mraz. Poslednjih godina, Rovaniemi posećuje sve veći broj turista sa dva glavna cilja, da vide Deda Mraza i prirodni fenomen Auroru Borealis.

Priporemili smo predloge smeštaja za petodnevni boravak u ovom živopisnom gradiću, sa opcijama za dve osobe i za četvoročlanu porodicu. Treba imati na umu da je Rovaniemi izuzetno skup, u zimskom periodu posebno. Dole su prikazani smeštaji za putnike sa različitim platežnim mogućnostima u februaru mesecu.

 

DVOKREVETNE SOBE

Arctic Studio – od 428€

Casa Arctica Apartments – od 640€

Lux Rooms by Arctic People – od 1134€

 

PORODIČNE SOBE

Casa Arctica Apartments – od 740€

Lux Rooms by Arctic People – 1260€

Prikazane su sobe za roditelje sa dvoje dece.

 

SELO DEDA MRAZA

Za najbolji doživljaj ovog mesta, predlažemo smeštaj u selu Deda Mraza. Ovaj smeštaj je veoma popularan pa je teško pronaći slobodnu sobu. Ipak, ako se odlučite za posetu u februaru mesecu i kasnije, možete pronaći sobu, čak po daleko povoljnijoj ceni nego u decembru ili januaru. 

Santa Claus Holiday Village (dvokrevetna soba) – od 1370€

Santa Claus Holiday Village (porodična soba) – od 1720€

 

ISLAND – REYKJAVIK

Za kraj smo ostavili predloge za našu omiljenu destinaciju, čarobni Island. Predlozi su za trodnevni boravak u Reykjaviku u februaru i julu mesecu u dvokrevetnoj sobi sa kupatilom. U februaru mesecu najsevernija prestonica na svetu može biti baza odakle se ide na lokacije za posmatranje polarne svetlosti, dok je jul uvek dobar mesec za uživanje u ovom gradu i okolini. Za istraživanje ostatka Islanda predlažemo da nam se pridružite na nekoj od naših poznatih “pun krug” avantura. Za oba termina ponudićemo vam skromniji i nešto sadržajniji smeštaj. 

REYKJAVIK U FEBRUARU

Downtown Reykjavik Apartments – od 223€

Stay Apartments Einholt – od 261€

Icelandair Hotel Reykjavik Natura – od 400€

 

REYKJAVIK U JULU

Downtown Reykjavik Apartments – od  386€

Stay Apartments Einholt – od 368€

Icelandair Hotel Reykjavik Nature – od 473€

 

 

 

 Komentari...

Ostavite komentar

Vaš email neće biti vidljiv. Svi komentari moraju biti potvrđeni od strane moderatora sajta.

*