ŽELIM DA OSVOJIM SVET

11/15/2016


Ponekad sanjate kako hodate po ivici Viktorijinih vodopada, letite oko Mont Everesta, posmatrate Naska linije iz vazduha, družite se sa Masai plemenom, provodite jutro na belom pesku Maja zaliva bez prisustva turista i mnoge druge predivne avanture. Mora da mislite, ma daj, zavaravam se, to je nemoguće i sigurno košta pravo malo bogatstvo. Pa, jeste moguće i ne, nikako nije tako skupo.

maya-bay-gfmNa čuvenoj “Plaži”, u zalivu Maja bez prisustva turista, Tajland

Dovoljno je da odlučite da napustite vaš dom i ukrcate se na avion, brod, voz, auto, bicikl ili šta god da posetite vaše omiljeno “nedostižno” mesto. Pažnja, ovo je jako važno. Svuda možete naći povoljne ture da posetite vaše mesto iz snova. Ako nemate dovoljno novca za aranžman, u redu je. Možete posetiti takvo mesto na ekonomičan način u sopstvenoj režiji. I zapamtite, ništa nije nemoguće kada želite da “osvojite svet”.

holmenkolbaken-gfmNa vrhu čuvene skakaonice Holmenkolbaken u Oslu, Norveška

GFM će vam pokazati najbolje načine kako da posetite vaše omiljene destinacije. Od predloga za ture, dobrih ponuda za paket aranžmane, najboljih načina da kupite karte i turističke propusnice, i na kraju, kako da se opremite za buduće avanture.Komentari...