SAVETI: Idealan smeštaj na Baliju za svačiji ukus

12/24/2017


Svaki odlazak na neku egzotičnu destinaciju zahteva i određene pripreme kada je smeštaj u pitanju. Da li je bezbedno, čisto, na plaži, da li ima gužve, kada bukirati…???

Ljudi često govore da je odlazak u trope nešto što samo mogu bogati da priušte, gledaju na to kao na nemoguću misiju. Istina je da baš nešto i ne sarađujemo sa Itanom Hantom (Mission Impossible), ali misija svakako jeste moguća. Svako može po sopstvenoj meri pronaći idealan smeštaj, pa skoro na svakoj poznatoj egzotičnoj destinaciji na svetu. 

Guide For Me se dao u misiju pronalaska idealnog smeštaja na Baliju koristeći ponudu Booking.com-a. Fokusirali smo se na turistički manje frekventne mesece zbog povoljnije cene i boljih uslova za pravi odmor. Naš fokus ovog puta je Nusa Dua poluostrvo, gde se nalaze najbolje plaže i hoteli. Gde ste dovoljno blizu svih dešavanja, a opet dovoljno daleko da uživate na plaži slušajući morske talase. Tradicionalno, na ovim našim ex Yu prostorima, april i maj su meseci kada možete imati koji slobodan dan više zbog praznika. Ovi meseci inače spadaju u najbolje za posetu Baliju. Zato su naši predlozi smeštaja na Nusa Dua poluostrvu baš u mesecu aprilu 2018. godine. Svrstali smo ih po linkovima u različite kategorije, od najpristupačnijih do onih nešto skupljih, ali ipak dostižnih za skoro svakoga ko se uputi ka ovom biseru jugoistočne Azije. Svi primeri su za dvokrevetnu sobu na bazi devet noćenja sa doručkom.

Skromniji smeštaj 3-4*

Dobar smeštaj 4-5*

Odličan smeštaj 5*

Svaki od prikazanih smeštaja je veoma dobro ocenjen od strane korisnika Booking.com-a, razlika je samo u kvalitetu dodatnih sadržaja i nivou luksuza. 

Bukiranjem preko prikazanih linkova ostvarićete najbolje cene Booking.com-a, potrebno je samo da zamenite postojeće  sa datumima koji vam najviše odgovaraju. 

Avionski prevoz u pomenutim mesecima kreće se u rangu od 600-800 eura za povratnu kartu, sa polascima iz Beograda, Zagreba, Budimpešte… Najpovoljniji avioprevoznici su Qatar Airways i  Emirates. Kada se sve izračuna, moguće je priuštiti 10-dnevni odmor na Baliju za cenu nižu od 1000 eura po osobi. 

SREĆAN PUT ŽELI VAM

GUIDE FOR MEKomentari...

Ostavite komentar

Vaš email neće biti vidljiv. Svi komentari moraju biti potvrđeni od strane moderatora sajta.

*