PUTOVANJE NA ISLAND – LETO 2019.

01/31/2019


Posle uspešnih avantura po Islandu u protekle dve godine, Guide For Me vam sa zadovoljstvom predstavlja program letnjih tura za 2019. godinu. Za leto 2019. pripremili smo vam dve “Pun krug” ture po magičnom Islandu, koje će se realizovati početkom juna i krajem jula meseca. 

Junska, desetodnevna “Pun krug” tura biće svojevrsni eksperiment. Otišli smo korak dalje i pripremili program prilagođen, pored odraslih, i za decu od 10 godina i starije.  Broj mesta na ovoj turi je ograničen i broji samo šest putnika. Pored navedenog, ova tura je i povoljnija od naše klasične julske ture. Za više informacija (program/uslovi/cena) o ovoj turi kliknite na sliku ispod!

Julska “Pun krug” tura je skoro identična sa junskom turom. Razlikuje se samo u jednoj lokaciji gde ćemo biti smešteni, kao i mogućnosti fakultativnog obilaska unutrašnjosti Islanda do vulkana Askja. Promena u odnosu na prethodnu godinu je uvođenje obilaska Westman ostrva u program standardne “Pun krug” ture. Za više informacija (program/uslovi/cena) o ovoj turi kliknite na sliku ispod!

PRIDRUŽITE NAM SE!

BROJ MESTA JE OGRANIČEN


KONTAKT
Za prijave i pitanja obratite se na:
E-mail: adventure.gfm@gmail.com i info.guide4me@gmail.com
Telefon: +381600206206 (pozvati od 16 do 21h)



Komentari...

Ostavite komentar

Vaš email neće biti vidljiv. Svi komentari moraju biti potvrđeni od strane moderatora sajta.

*