ISLAND


VELIKA AVANTURA NA OSTRVU
VATRE I LEDA

13 dana/11 noćenja


POLASCI 19.07.2017. i 02.08.2017.

O PUTOVANJU


Guide For Me vas zove da budete učesnici prve velike avanture na magičnom Islandu! Ostrvo na ivici arktičkog kruga gde se smenjuju vatreni i ledeni pejzaži, poznato je kao raj za fotografe i ljubitelje prirode. Obiđite pun krug oko Islanda i poluostrvo Snaefellsnes. Istražite sva poznata i skrivena mesta ove magične zemlje, mesta koja obični turisti nisu imali priliku da upoznaju.

Iskoristite jedinstvenu priliku da vidite Island u najlepšem periodu godine kada su najpovoljniji vremenski uslovi i bele noći. Iz Reykjavika, najsevernije prestonice na svetu, krećemo u neponovljivu avanturu. Pridružite nam se i posetite čarobni Zlatni krug, crne vulkanske plaže i lagunu glečera na jugu, prelepe fjordove na istoku, magično područje jezera Myvatn na severu, čarobni Snaefellsnes na zapadu i budite učesnici pet neponovljivih tura koje su uračunate u cenu. Kupajte se u geotermalnim izvorima u prirodnom okruženju, pešačite pored planina duginih boja u Landmannalaugaru, zađite u središte zemlje koja podseća na površinu meseca i kupajte se u čuvenom krateru vulkana Askja, istražite tunele Langjokul glečera, posmatrajte kitove na severu, pecajte ribu kao lokalci i na kraju se relaksirajte kao bogovi u čuvenoj Plavoj Laguni.

Reykjavik - Zlatni krug - Landmannalaugar - Seljalandsfoss - Skogafoss - Vik - Skaftafell - Jokulsarlon - Hofn - Istočni fjordovi - Detifoss - Myvatn - Askja - Asbyrgi kanjon - Godafoss - Akureyri - Langjokull - Snaefelsness - Plava Laguna


BROJ MESTA JE OGRANIČEN!
VODIMO VAS U NEPONOVLJIVU AVANTURU!!!