O NAMA

Ćao ljudi! Dobro došli u Guide For Me, vodič za vaše savršeno putovanje!  Mesto na kojem možete pronaći sve moguće informacije u vezi sa putovanjem koje vam najviše odgovara. Mesto na kojem ćete otkriti vaše idealno putovanje.

Sve se svodi na to kada se zapitate šta sve želite da radite i koja sve mesta da posetite za vreme vašeg putovanja. Na kraju, da li je to uopšte moguće? Reč „nemoguće“ ne postoji u našem rečniku. Naš cilj je da vam pokažemo najbolji način kako da planirate i bukirate vaše idealno putovanje. I sve to po razumnoj ceni i na jednostavan način. Upoznaćemo vas sa najboljim internet sajtovima za bukiranje prevoza, smeštaja, tura, događaja…, koje ćete biti u prilici da korisitie sa Guide For Me sajta. Dakle, sve sa jednog mesta. Davaćemo vam i savete kako da rešavate probleme pre i za vreme putovanja. Novi oblici turizma i promene koje oni donose će takodje biti tema o kojoj ćemo pisati. Čitajte tekstove sa avantura po destinacijama koje sam posetio od 2011. godine. Ideja za pokretanje ovog sajta je rođena baš na tim putovanjima, gde sam takođe spoznao samog sebe. Moje avanturističko ja se probudilo iz dugog sna, odlučni putnik koji želi da istraži svet i podeli svoje iskustvo. Tada sam shvatio da planiranje i organizovanje putovanja uopšte nije teško. Možete to učiniti jednostavno, jeftinije i bolje, i što je najvažnije, po vašoj želji.

Najbolje smo ostavili za kraj. Pozivamo vas da nam se priključite na nekom od naših specijalnih avanturističkih putovanja.

Putujte jednostavno, uštedite novac, aktivirajte se!

 

2_hverfjall

Marko

Guide for Me