GUIDE FOR ME MAGIČNE AVANTURE 2019. – programi putovanja za Island i Farska ostrva

11/04/2018


Posle uspešnih avantura po Islandu u protekle dve godine, Guide For Me vam sa zadovoljstvom predstavlja program svih tura za 2019. godinu. Pored već dokazano uspešnih “Pun krug” i “Aurora” avantura po magičnom Islandu, od naredne godine pripremili smo vam i neke novine. Pored manjih promena na pomenutim turama, za 2019. godinu spremili smo vam novu magičnu destinaciju – Farska ostrva. Ekskluzivno, od naredne godine imaćete priliku da zajedno sa nama istražujete ovaj biser Atlantika, arhipelag koji se smatra najbolje čuvanom tajnom Evrope. Poznata su, baš poput Islanda, kao raj za fotografe. Farska ostrva su inače dva puta izabrana za naj destinaciju po izboru magazina “National Geographic”. 

 

ISLAND 2019.

U 2019. pripremili smo vam tri ture po magičnom Islandu. Godinu započinjemo martovskom osmodnevnom turom na kojoj je moguće posmatrati polarnu svetlost. Novina u odnosu na prošlu godinu je nešto duža tura sa ciljem obilaska područja oko Jokulsarlon lagune glečera, kao i veće šanse da se vidi Aurora. Iskoristićemo i priliku da istražimo kristalne ledene pećine koje je moguće posetiti samo u zimskim mesecima. Broj mesta za ovu turu je ograničen i broji 10 putnika. Za više informacija (program/uslovi/cena) o ovoj turi kliknite na sliku ispod!

 

Junska, desetodnevna “Pun krug” tura biće svojevrsni eksperiment. Otišli smo korak dalje i pripremili program prilagođen za decu od 10 godina i starije.  Broj mesta na ovoj turi je ograničen i broji samo šest putnika. Pored navedenog, ova tura je i povoljnija od naše klasične julske ture. Za više informacija (program/uslovi/cena) o ovoj turi kliknite na sliku ispod!

Julska “Pun krug” tura je skoro identična sa junskom turom. Razlikuje se samo u jednoj lokaciji gde ćemo biti smešteni, kao i mogućnosti fakultativnog obilaska unutrašnjosti Islanda do vulkana Askja. Promena u odnosu na prethodnu godinu je uvođenje obilaska Westman ostrva u program standardne “Pun krug” ture. Od ove godine, ova tura će biti realizovana u dva pravca. Broj mesta je ograničen i broji ukupno 16 putnika. Za više informacija (program/uslovi/cena) o ovoj turi kliknite na sliku ispod!

Kao šlag na torti, za jul 2019. pripremili smo vam novu turu koja pomera sve granice. Za sve ljubitelje severnih krajeva, “Velika nordijska avantura” biće prava poslastica. U okviru jedne ture istražićemo Island i prelepa Farska ostrva, uz jedno noćenje u Kopenhagenu na početku putovanja. Broj mesta za ovu turu je ograničen i broji 10 putnika. Za više informacija (program/uslovi/cena) o ovoj turi kliknite na sliku ispod!

 

Pogled na krak Vatnajokull glečera – Guide For Me “Pun krug” avantura po Islandu u julu 2018. (Foto: Sanja Jovanović)

 

FARSKA OSTRVA 2019.

Od 2019. godine u program Guide For Me avantura dodata su fantastična Farsla ostrva. Posle pažljivog planiranja i istraživanja ostrva ovaca, osmislili smo program za sve ljubitelje dobre avanture i nordijskih pejzaža. Farska ostrva imaju da ponude mnogo toga. Od hajkinga do nestvarnih pejzaža, vožnje helikopterom po prihvatljivim cenama, bliskog kontakta sa pticama pafinima, vožnje brodovima do udaljenih ostrva arhipelaga… Kao uvertiru za ovu turu, planirana je poseta Kopenhagenu, koji će nam biti veza za Farska ostrva. Imaćemo priliku da obiđemo glavne znamenitosti danske prestonice i upijemo delić atmosfere ovog interesantnog grada. Broj mesta za ovu turu je ograničen i broji 10 putnika. Za više informacija (program/uslovi/cena) o ovoj turi kliknite na sliku ispod!

 

Pafin na ostrvu Mykines – Guide For Me  avantura po Farskim ostrvima u julu 2018. (Foto: Marko Vuksanović)

 Komentari...

Ostavite komentar

Vaš email neće biti vidljiv. Svi komentari moraju biti potvrđeni od strane moderatora sajta.

*